Бренд:

НАБІР 1st Choice УРІНАРІ ХЕЛС корм для котів схильних до СКХ + Litter Pearls Манзлі Монітор 75г

0,34 кггрн
1,8 кггрн
Відправимо у Вівторок, 17 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: оберіть фасовку Категорії: ,

Схильність кота до розвитку сечокам’яної хвороби не залежить від статі, віку, породи і навіть стерилізований ваш вихованець чи ні. Якщо ваш кіт п’є мало рідини, це зменшує частоту сечовипускання і призводить до перенасичення сечі і, як наслідок, до утворення каменів та розвитку сечокам’яної хвороби у вашого вихованця. Даний набір складений із турботою про здоров’я сечовидільної системи котів. Корм 1st Choice Urinary Health – смачний повноцінний раціон, спеціально відкоригований за складом та збагачений вітамінами та мінералами у певній пропорції для лікування розвитку сечокам’яної хвороби. Підтримує оптимальний баланс кислотності сечі. Допомагає запобігти утворенню каменів у сечовому міхурі та сприяє розчиненню каменів, які вже почали утворюватися. Проте для впевненості здоров’я вихованця недостатньо обмежитися підбором якісного раціону, обов’язково потрібно періодично перевіряти рівень рН сечі кота, щоб не пропустити початок розвитку урологічного. синдрому, сечокам’яної хвороби, циститу, вірусної інфекції сечостатевих шляхів. Особливо це важливо для вихованців, які вже хворіли або перебувають на обліку у ветеринара.Litter Pearls Манзлі Монітор дозволить вам з достатньою точністю легко провести цю процедуру в домашніх умовах .

Контроль рН сечі кота для тварин, що одужують, необхідно проводити 1 раз на місяць або згідно з рекомендаціями ветеринара. Якщо ваш вихованець здоровий, не нехтуйте можливістю перевірити це. Робіть тест за допомогою Litter Pearls Манзлі Монітор хоча б 1 раз на рік або 1 раз на півроку, якщо ваш кіт старше 6 років. Це може стати корисною звичкою відповідального господаря і дозволить уникнути багатьох проблем зі здоров’ям у вашого вихованця.

Вага оберіть фасовку
Бренд

Клас

Супер-преміум

Порода

Мала, Середня, Велика та гігантська

Вік

Для дорослих кішок

Смак

Фасування

,

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
НАБІР 1st Choice УРІНАРІ ХЕЛС корм для котів схильних до СКХ + Litter Pearls Манзлі Монітор 75г НАБІР 1st Choice УРІНАРІ ХЕЛС корм для котів схильних до СКХ + Litter Pearls Манзлі Монітор 75г
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

НАБІР 1st Choice УРІНАРІ ХЕЛС корм для котів схильних до СКХ + Litter Pearls Манзлі Монітор 75г