Бренд:

Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для дорослих собак для усунення розладів травлення 400 г

грн

Відправимо у П’ятницю, 20 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: NSTL7613035180932 Категорії: , Позначка:

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal (Про План Ветеринарна Дієта ЕН Гастроінтестінал) – це консервований повнораціонний дієтичний корм для дорослих собак, для усунення розладів травлення та при екзокринній недостатності підшлункової залози.
Корм із високим ступенем засвоюваності, з низьким вмістом клітковини. Легкозасвоювані інгредієнти забезпечують високу абсорбцію поживних речовин і мінімізують навантаження на шлунково-кишковий тракт тварини.

• Низький рівень вмісту жиру для мінімізації порушень засвоєння жирів.
• Середньоланцюгові жирні кислоти (СЛЖК) – кокосова олія з високим рівнем вмісту СЛЖК забезпечує високу доступність енергії при мінімальному навантаженні на шлунково-кишковий тракт.
• Із вмістом легкозасвоюваних інгредієнтів, що забезпечує високу абсорбцію поживних речовин і мінімізує навантаження на шлунково-кишковий тракт.
• Клас корму – супер преміум.
• Виготовлено в ЄС.

Склад: м’ясо та субпродукти тваринного походження, зернові, яйця та яйцепродукти, мінеральні речовини, рослинні олії, продукти переробки рослинного походження. Легкозасвоювані інгредієнти: свиняче серце, печінка та серце птиці, яєчний порошок, рис.

Поживні кормові добавки: мг/кг(mg/kg): сульфат заліза: (Fe: 14); йодат кальцію: (I: 0.55); сульфат міді: (Cu: 1.3); сульфат марганцю: (Mn: 2.5); сульфат цинку: (Zn: 26); таурин: 655; МО/кг(IU/kg): вітамін D3: 212.

Поживні речовини: сирий протеїн: 8.0%, сирий жир: 4.9%, сира зола: 2,2%, сира клітковина: 0,8%. Волога: 72.5%

Рекомендації щодо годівлі.
Дивіться таблицю на упаковці. Рекомендований строк використання: первинно до 12 тижнів та протягом усього життя у випадку хронічної недостатності підшлункової залози. Перед початком використання корму рекомендована консультація ветеринарного лікаря. Стежте за тим, щоб у вашої тварини завжди була свіжа вода.

Зберігати у сухому прохолодному місці. Дату “Вжити до кінця”, реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

Iмпортер/підприємство, що приймає претензії та запитання споживачів: ТОВ «Нестле Україна», 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, б. 139.

Інше

Бренд

Вид васовки

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для дорослих собак для усунення розладів травлення 400 г Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для дорослих собак для усунення розладів травлення 400 г
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для дорослих собак для усунення розладів травлення 400 г