Бренд:

Сухий корм PRO PLAN LiveClear Sterilised Adult 1+ для дорослих котів для зменшення алергенів на шерсті та після стерилізації з лососем 1,4 кг

грн

Відправимо у П’ятницю, 20 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: NSTL7613287232700 Категорія:

Відкрийте для себе PRO PLAN® LiveClear®, революційний корм для котів, створений для зменшення алергенів на шерсті та лупі котів в середньому на 47%, починаючи з 3-го тижня безперервного годування.**
PRO PLAN® LiveClear® — це не просто неймовірний прорив у підході до зниження рівня алергенів у котів. Це також дуже смачний раціон, який підтримає довге і здорове життя вашого кота.
Раціон PRO PLAN® LiveClear® не замінює інші способи зниження рівня алергенів, але є ще однією мірою, яка може сприяти зменшенню алергенного навантаження в будинку, де живе кішка.

** Satyaraj E. et al, Immunity Inflammation and Disease. 2019; 7(2):68-73

 

Основні переваги: PRO PLAN® LiveClear® для стерилізованих котів забезпечує смачне повнораціонне та збалансоване харчування, яке безпечно та ефективно знижує кількість алергенів котів їх на шерсті та лупі , починаючи з третього тижня безперервного годування.
• Підтримує здоров’я сечовивідної системи завдяки збалансованому вмісту мінеральних речовин
• Підтримує здоров’я нирок завдяки спеціальному комплексу поживних речовин, який містить антиоксиданти, аргінін та омега-3 жирні кислоти
• Підтримує оптимальну вагу тіла за рахунок високого рівня білку, вмісту клітковини і низького рівня вуглеводів
• Чудовий смак, який полюбляють коти
• Високоякісний лосось — інгредієнт №1
• Без додавання барвників

 

Склад: лосось (18%), зневоднений пташиний протеїн, рис, порошок кукурудзяного протеїну, пшеничний глютен, пшенична крупка, целюлоза, жир свинячий, мінеральні речовини, яєчний порошок, кукурудза консервант ортофосфорна кислота, амінокислоти (DL-метіонін, L-лізин, L-аргінін, таурин), дігест, порошок яєчного жовтку (0.6%) , вітаміни, дріжджі, жир риб′ячий, антиоксиданти (токофероли, пропілгалат, бутил гідроксианізол, бутил гідрокситолуол).

 

Поживні кормові добавки:МО/кг(IU/kg): вітамін А: 28 800; вітамін D3: 940; вітамін Е: 670;мг/кг(mg/kg): вітамін С: 140; сульфат заліза: (Fe: 54); йодат кальцію: (I: 1.4); сульфат міді: (Cu: 8.5); сульфат марганцю: (Mn: 25); сульфат цинку: (Zn: 87); селеніт натрію: (Se: 0.080).Aнтиоксиданти.

 

Поживні речовини: сирий протеїн: 41.0%, сирий жир: 14.0%, сира зола: 7.5%, сира клітковина: 4.0%, аргінін: 2.3%, омега-3 жирні кислоти: 0.5%.

 

Рекомендації щодо годівлі (у грамах на добу) – див. таблицю на упаковці: 1й стовпчик “Вага тварини (kg/кг)”, 2й стовпчик “Кількість корму (g/г)”.
Кількість корму, необхідна для підтримки оптимального стану тіла, буде відрізнятися залежно від віку, активності тварини та умов оточуючого середовища. Адаптуйте її відповідно. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час. Для підтримки Вашого улюбленця у здоровому стані регулярно звертайтесь за консультацією до ветеринарних лікарів. Для отримання тривалого ефекту годуйте раціоном щодня.

 

Зберігати у сухому прохолодному місці. Дату “Вжити до кінця”, реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

Iмпортер/підприємство, що приймає претензії та запитання споживачів: ТОВ «Нестле Україна», 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, б. 139.

Вага 1.4 кг
Бренд

Клас

Супер-преміум

Смак

Вік

Для дорослих кішок

Потреби

Алергії, Кастровані та стерилізовані

Фасування

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Сухий корм PRO PLAN LiveClear Sterilised Adult 1+ для дорослих котів для зменшення алергенів на шерсті та після стерилізації з лососем 1,4 кг Сухий корм PRO PLAN LiveClear Sterilised Adult 1+ для дорослих котів для зменшення алергенів на шерсті та після стерилізації з лососем 1,4 кг
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Сухий корм PRO PLAN LiveClear Sterilised Adult 1+ для дорослих котів для зменшення алергенів на шерсті та після стерилізації з лососем 1,4 кг