Бренд:

Корм для дорослих стерилізованих котів Nature’s Protection Urinary Formula-S (Struvite)

2 кг981 грн
7 кг2435 грн
18кг5253 грн
Кешбек 25-133 грн
Кешбек 25-133 грн
Відправимо у Понеділок, 9 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Nature’s Protection Urinary Formula-S для кішок від 1 року з м’ясом птиці – це повнораціонний і збалансований сухий корм супер преміум класу з джерелом протеїну найвищої якості та сировиною. До складу цього сухого корму для кішок входять інгредієнти, які ідеально підходять для забезпечення необхідної кількості калорій, вітамінів і мінералів для кішок із системою сечовивідних шляхів, схильною до струвітних каменів у сечовому міхурі. 

  • Ветеринарний дієтичний корм для профілактики та лікування сечокам’яної хвороби у котів, ефективність якого підтверджена лікарями-ветеринарами.
  • Знижена кількість магнію та підтримання відповідного рН сечі допомагає запобігти утворенню кам’яних кристалів у сечовому міхурі.  
  • Корм особливо підходить для стерилізованих котів, оскільки він посилює природні захисні властивості організму.
  • Корм збагачений натуральним кокосовим маслом, яке особливо цінується у світі за його антимікробну, противірусну та антибактеріальну дію на організм.
  • Жирні кислоти Омега-3 та Омега-6 з високоякісного лосося та льону, а також цинк та вітаміни групи В допомагають підтримувати відмінний стан шкіри та густу і блискучу шерсть.
М’ясо птиці як джерело білка
 
  • Легко засвоюється
  • Підтримання маси тіла
  • Підтримує здоров’я та рухливість суглобів
  • Високий вміст незамінних амінокислот
  • З низьким вмістом жиру
2220x1680px np poultry740 560fit amigovet 1

Сухий корм не містить генетично модифікованих продуктів та штучних барвників. Він призначений для котів, які страждають на сечокам’яну хворобу. Корм містить натуральний мінерал, динамічно мікронізований кліноптилоліт (MZG), який допомагає виводити з організму токсини, а також покращує засвоюваність вітамінів та поживних речовин. Оптимальне поєднання поліненасичених кислот Омега3 та Омега6 разом із натуральними антиоксидантами допомагає підтримати захисні функції організму вихованця.

Мінерал „MICROZEOGEN“

Корм містить натуральний мінерал, динамічно мікронізований кліноптилоліт, який активно стимулює мікрофлору кишечника і таким чином покращує засвоюваність поживних речовин. Завдяки особливій мікроструктурі, мінерал допомагає виводити з організму токсини та зміцнює імунну систему, а також сприяє регенерації суглобів та покращенню їхньої рухливості.

Ретельно продумана формула

Оптимальне поєднання поліненасичених кислот Омега3 та Омега6 разом із натуральними антиоксидантами допомагає підтримати захисні функції організму вихованця.

npsc salmon starter white 006 1 1 1
 
MicroZeogen – природний мінерал, динамічно мікронізований кліноптилоліт
 
 
  • Може допомогти покращити формування міцних кісток і зубів завдяки вмісту кремнію.
  • Може сприяти виведенню токсинів, важких металів, аміаку та патогенних бактерій з організму.
  • Може бути корисним для засвоєння поживних речовин.
  • Може позитивно впливати на структуру волосся, роблячи шерсть густою і блискучою. Може допомогти зміцнити імунну систему.

Контроль pH сечі

Високоякісні білки тваринного походження, у поєднанні з натуральною спеціалізованою речовиною, допомагають підтримувати оптимальний рівень кислотності сечі, запобігаючи утворенню кристалів солей у сечовому міхурі.

Оптимальна кількість магнію

Ретельно підібрана фахівцями кількість магнію в кормі, допомагає уникнути утворення кристалів солей у сечовому міхурі, тим самим запобігаючи виникненню сечокам’яної хвороби.

Унікальний за складом сухий корм, розроблений спеціально для молодих стерилізованих кішок та кастрованих котів, допомагає нормалізувати вагу домашньої тварини та запобігає ожирінню.

NATURE’S PROTECTION – сухі корми Super Premium класу, до складу яких входять інноваційні інгредієнти. Корми засновані на ідеї правильного та збалансованого харчування домашніх тварин, а також на останніх тенденціях та науково-технічних розробках у цій сфері. До складу корму входять високоякісні білок та інші інгредієнти високої якості.

Виробник: спеціалізований завод з виробництва кормів для домашніх тварин “Акватера”, Литва.

Високоякісні інгредієнти для збалансованого харчування

,

Склад

Склад: м’ясо птиці 40% (сушене і подрібнене), рис, кукурудза, кукурудзяний глютен, жир птиці, рибне борошно, гідролізована куряча печінка, жом цукрових буряків, яєчний порошок, целюлоза, кокосове масло, динамічно мікронізований клиноптилоліт (1%), пивні дріжджі, екстракт цикорію, сульфат калію, екстракт юки.

Добавки харчові/1кг: вітамін A – 25000 MО, вітамін D 3 – 1876 MО, вітамін E – 688 мг, біотин – 1,9 мг, моногідрат сульфату заліза – 62,5мг, безводний йодат кальцію – 1,88 мг, пентагідрат сульфату міді – 6,25 мг, марганець сульфат моногідрат – 25 мг, сульфат цинку моногідрат – 144 мг, селеніт натрію – 0,13 мг, таурин – 1742 мг, L-карнітин – 50 мг, DL –метіонин технічно чистий – 2500 мг.

Технологічні добавки: екстракт розмарину, багаті токоферолом екстракти рослинних олій.

Аналітичний склад/1кг: сирий білок – 31,5%, необроблені масла і жири -15%, сира зола – 6,5%, сира клітковина – 2,8%, кальцій – 1%, фосфор – 0,7%, калій – 1%, натрій – 0,5%, магній – 0,05%, Омега-3 жирні кислоти – 0,39%, Омега-6 жирні кислоти -2,49%.

Таблиця годування

Корм давати сухим.

Вихованець повинен мати доступ до чистої та свіжої питної води.

Вага дорослого кота (кг) Денна норма (г / день)
1-2 21-44
2-3 44-57
3-4 57-69
4-5 69-81
5-6 81-91
6-7 91-101
7-8 101-111

Кількість корму, зазначена в таблиці, має рекомендаційний характер. Раціон регулюється відповідно до індивідуальних потреб котів.

np new feed 1 1 1
Вага оберіть фасовку
Бренд

Вік

Для дорослих кішок

Клас

Супер-преміум

Смак

,

Потреби

Здоров'я шкіри та шерсті, Кастровані та стерилізовані

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Корм для дорослих стерилізованих котів Nature's Protection Urinary Formula-S (Struvite) Корм для дорослих стерилізованих котів Nature's Protection Urinary Formula-S (Struvite)
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Корм для дорослих стерилізованих котів Nature’s Protection Urinary Formula-S (Struvite)

981 грн5253 грнЦіна після реєстрації 834 грн4465 грн або додаткова знижка з Підпискою 5% Виберіть параметри