Бренд:

Сухий корм для дорослих собак великих порід HiQ Maxi Adult Lamb

2,8 кг1035 грн
11 кг2974 грн
Кешбек 31-89 грн
Кешбек 31-89 грн
Відправимо у Понеділок, 9 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: оберіть фасовку Категорія:

Сухий корм для дорослих собак великих порід із високоякісною ягнятиною. Оптимально підходить для собак, які страждають на алергію на глютен або мають чутливу систему травлення.

maxi adult lamb 1527226466

 

У складі формули корму унікальний мінерал „NanoAgent“

nanoagentКорм містить натуральний мінерал, динамічно мікронізований кліноптилоліт, який стимулює мікрофлору кишечника домашньої тварини і таким чином підвищує засвоюваність поживних речовин. Завдяки особливій мікроструктурі, мінерал „NanoAgent“ допомагає виводити з організму вихованця токсини, покращує роботу травного тракту, а також зміцнює його імунну систему.

Містить кокосове масло

coconutКорми HiQ  для дорослих тварин збагачені одним із найцінніших продуктів у світі – натуральною та корисною чистою кокосовою олією, яку також називають одним із небагатьох  суперфудів. Він може  оптимізувати обмінні процеси вихованця  і  поліпшити стан травного тракту. Чисте кокосове масло також  позитивно впливає на шкіру та шерсть  і може допомогти  захистити від інфекцій та хвороб . Завдяки своїй здатності  стимулювати мозкову  діяльність цей компонент особливо корисний вихованцям старшого віку.

Високий вміст білка тваринного походження

maxi adult lamb erienaЗ високоякісним білком ягняти – для  оптимізації енергетичного балансу та забезпечення харчових потреб . Крім того, білок тваринного походження забезпечує та підтримує належну кількість амінокислот, які є вирішальними для  здорового та довгого життя кожної собаки

 

Не містить злаків та глютена

maxi adult lamb corn

Розуміючи проблеми собак з надзвичайно чутливою системою травлення, ми створили та включили в  лінійку HiQ  корми без кукурудзи та пшениці. Це може допомогти собакам із чутливою шкірою та шлунком  уникнути алергічних реакцій,  викликаних пшеничним глютеном, і  забезпечити ідеальне травлення  для тих, хто не переносить кукурудзу.

 

Містить незамінні жирні кислоти – для здоров’я шкіри, а також сяйва та густота шерсті

maxi adult lamb dermoПоліненасичені жирні кислоти необхідні вашому вихованцеві, оскільки вони можуть допомогти зберегти  блискучу та густу шерсть, а також здорову та еластичну шкіру. Комплекс цинку і вітамінів (віт. C, E, A, B) сприяє синтезу кератину, який є одним з найважливіших елементів, що забезпечують  здорову структуру ніг, шкіри і шерсті.

 

Для міцності та здоров’я кісток

maxi adult lamb joint

Поєднання глюкозаміну і хондроїтину стимулює  регенерацію тканин суглобів і підтримує їх здоровий стан. Вітамін D, кальцій і фосфор можуть допомогти  підтримувати міцні та здорові кістки.

 

 

maxi adult lamb 28kg hiq en

 

„HiQ“ – лінійка сухого корму нового покоління для собак та котів, створена та вдосконалена на основі останніх наукових досягнень та технологічних можливостей, а також цінних компонентів, вирощених самою природою. Це продукт Супер-преміум класу, що повністю відповідає стандартам світової індустрії харчування домашніх тварин, що задовольняє щоденні харчові потреби чотирилапих друзів сьогоднішнього та завтрашнього дня, а також найсміливіші очікування їх власників. „HiQ“ – це єдність науки та природи в галузі харчування домашніх тварин.

 

Вироблено в ЄС.

Вага оберіть фасовку
Бренд

Смак

Клас

Супер-преміум

Вік

Для дорослих собак

Порода

Велика та гігантська

Фасування

,

Потреби

Беззернові, Здоров'я шкіри та шерсті, Підтримка імунітету, Профілактика захворювань суглобів

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Склад: ягнятина 38% (сушена та дрібно подрібнена), рис, ячмінь, пташині жири, картопляний білок, сушена картопля, шматочки цукрових буряків, горох, лляне насіння, гороховий білок, пивні дрож кокосова олія, динамічно мікронізований кліноптилоліт (1%), фосфат мононатрію, екстракт цикорію, мананолігосахариди (МОС), екстракт юкки, глюкозамін (500 мг/кг), дріжджі (бета-глюкани), хондроітинсульфат (250 мг/мг), сушена календула.

Добавки/1 кг:

харчові добавки: вітамін А (3а672а) – 18000 МО, вітамін D3 (Е671) – 1500 МО, вітамін Е (3а700) – 530 мг, біотин (3а880) – 0,2 мг, заліза (II) сульфат моногідрат (Е1) – 50 мг, кальцію йодат безводний (3b202) – 1,5 мг, сульфат пентагідрат міді (II) (Е4) – 5 мг, сульфат моногідрат марганцю (II) (Е5) – 20 мг, цинку сульфат моногідрат (3b605) – 115 мг, селеніт натрію (Е8) – 0,1 мг, таурін (3а370) – 250 мг, L-карнітин (3а910) – 100 мг.

Технологічні добавки: екстракт розмарину, екстракт токоферолу, отриманий з олії (1b306(i)).

Аналітичні складові: сирий білок - 25%, сирі олії та жири - 14%, сира зола - 9%, сира клітковина - 2,1%, кальцій - 1,6%, фосфор - 1%, калій - 0,5%, натрій - 0,35%, Омега-3 – 0,62%, Омега-6 – 2,16%.

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Сухий корм для дорослих собак великих порід HiQ Maxi Adult Lamb Сухий корм для дорослих собак великих порід HiQ Maxi Adult Lamb
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Сухий корм для дорослих собак великих порід HiQ Maxi Adult Lamb