Бренд:

Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для кошенят та дорослих котів для зменшення розладів кишкової абсорбції та годівлі у період відновлення, одужання з лососем 10х85 г

грн

Відправимо у П’ятницю, 20 Вересня
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: NSTL7613035983359 Категорія:

Purina® PRO PLAN® VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal. Ветеринарна дієта ЕН Гастроінтестінал. Повнораціонний дієтичний корм для кошенят та дорослих котів для зменшення гострих розладів кишкової абсорбції та годівлі у період відновлення, одужання.

• Cпеціально розроблена формула для полегшення травлення та поліпшення балансу мікрофлори кишечника у котів.
• Ветеринарна дієта із вмістом легкозасвоюваних інгредієнтів та обмеженою кількістю джерел білка, щоб допомогти мінімізувати несприятливі кишкові реакції.
• Має високу смакову привабливість та допомагає регулювати процеси травлення та підтримувати здоров’я шлунково-кишкового тракту.
• Підходить для котів будь-якого віку, включаючи кошенят.
• Висока енергетична щільність, висока концентрація незамінних поживних речовин та легкозасвоюваних інгредієнтів.

Склад: м’ясо та субпродукти тваринного походження, риба та продукти її переробки (лосось 4%), яйця та продукти їх переробки, зернові, продукти переробки рослинної сировини (клітковина гороху 1.4%), мінеральні речовини, дріжджі, тваринний жир, амінокислоти (гліцин), згущувач (камідь ксантанова), вітаміни, цукри. Легкозасвоювані інгредієнти: з куркою, з індичкою, печінка, нирки, яєчний порошок, рисове борошно, риб’ячий жир.

Поживні кормові добавки: МО/кг (IU/kg): Вітамін А: 1680; Вітамін D3: 235. (мг/кг (mg/kg)): сульфат заліза: (Fe: 16); йодат кальцію: (I: 0.61); сульфат міді: (Сu: 1.5); сульфат марганцю: (Mn: 2.8); сульфат цинку: (Zn: 29). Ароматизатори.

Поживні речовини: сирий протеїн: 11.0%; сирий жир: 6.3%; сира зола: 2.2%; сира клітковина: 0.60%; натрій: 0.19%; калій: 0.22%; таурин: 1600 мг/кг (mg/kg).

Рекомендації щодо годівлі (на добу): див. таблицю. Перший стовпчик: вага тварини (кг/kg), другий стовпчик: кількість консервованого корму (пакетики, шт.), третій стовпчик: кількість корму (пакетики, шт. + сухий корм, г/g). В третьому стовпчику таблиці зазначені рекомендації щодо змішаної годівлі консервованим та сухим кормом різновиду EN Gastrointestinal (Гастроінтестінал). Перед початком використання корму рекомендована консультація ветеринарного лікаря. Рекомендований період застосування: 1-2 тижня в періоди гострої діареї, одужання від неї та/або до повного одужання. Стежте за тим, щоб у вашої тварини завжди була свіжа вода. 1 пакетик консервованого корму = 20 г/g сухого корму EN Gastrointestinal (Гастроінтестінал) для котів.

Зберігати у сухому прохолодному місці. Дату “Вжити до кінця”, реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

Iмпортер/підприємство, що приймає претензії та запитання споживачів: ТОВ «Нестле Україна», 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, б. 139.

Бренд

Смак

Вид васовки

,

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для кошенят та дорослих котів  для зменшення розладів кишкової абсорбції та годівлі у період відновлення, одужання з лососем 10х85 г Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для кошенят та дорослих котів для зменшення розладів кишкової абсорбції та годівлі у період відновлення, одужання з лососем 10х85 г
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Вологий дієтичний корм PRO PLAN VETERINARY DIETS EN Gastrointestinal для кошенят та дорослих котів для зменшення розладів кишкової абсорбції та годівлі у період відновлення, одужання з лососем 10х85 г