Бренд:

Цефтифур-50, 100 мл

593 грн

В наявності

Безкоштовна доставка від 800 грн​

Кур’єрська доставка Новою Поштою

Артикул: VM002748 Категорія:

СКЛАД

1 мл препарату містить діючу речовину:

цефтіофур (у формі гідрохлориду) – 50 мг.

Допоміжні речовини: спирт бензиловий, бутилгідрокситолуол, бутилгідроксіанізол, пропіленгліколю дикаприлат/дикапрат.

ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ

АТС VET КЛАСИФІКАЦІЙНИЙ КОД QJ01 – АНТИБАКТЕРІАЛЬНІ ВЕТЕРИНАРНІ ПРЕПАРАТИ ДЛЯ СИСТЕМНОГО ЗАСТОСУВАННЯ. QJ01DD90 – ЦЕФТІОФУР.

Цефтіофур – цефалоспориновий антибіотик третього покоління.

Має широкий спектр дій, активний щодо грамнегативних (Escherichia coli, Pasteurelia (Mannheimia) haemolytica, P. multocida, Haemophilus somnus, Actinobacillus pleuropneumoniae, Haemophilus parasuis, Salmonella spp. Proteus spp., Fusobacterium necrophoru m , Salmonella typhimurium ) і грампозитивних ( Streptococcus suis, S. zooepidemicus, S. equi, S. agal a ctiae, S. dysgalactiae, S. bovis, Staphylococcus spp., Actynomyces ) , що продукують β-лактамазу

Механізм бактерицидної дії цефтіофура полягає у пригніченні функціональної активності бактеріальних ферментів транспептидаз та карбоксипептидази, що беруть участь у синтезі основного компонента клітинної стінки мікроорганізмів – пептидоглікану, що призводить до порушення осмотичного балансу та руйнування бактеріальної клітини.

У великої рогатої худоби після внутрішньом’язового введення цефтіофур добре абсорбується з місця ін’єкції і швидко метаболізується до активного метаболіту десфуроїлцефтіофура. Ступінь зв’язування цефтіофура та його основного метаболіту з білками плазми становить приблизно 70-90%. Через одну годину після одноразового застосування цефтіофура концентрація його в плазмі перевищує 1 мкг/мл. Максимальна концентрація цефтіофура у плазмі тварин спостерігається через 12 годин після введення препарату та зберігається на терапевтичному рівні не менше 7 діб. Цефтіофур виводиться з організму, в основному, із сечею (понад 55%), а також із калом (30%). Виділення цефтіофура та його метаболіту з молоком не відбувається.

У свиней після внутрішньом’язового введення цефтіофур швидко всмоктується і метаболізується в десфуроїлцефтіофур. Зв’язування цефтіофура та його основного метаболіту з білками плазми становить близько 70%. Через годину після одноразового введення препарату концентрація його у плазмі перевищує 1 мкг/мл. Максимальна концентрація в плазмі (4.2±0.9 мкг/мл) досягається приблизно через 22 години після введення. При застосуванні рекомендованої терапевтичної дози протягом 158 годин концентрації цефтіофура в плазмі крові були вищими за значення MIC90 (0.2 мкг/мл) для найбільш важливих патогенів, виявлених при клінічних дослідженнях. Цефтиофур виводиться з організму, переважно, із сечею (70%), і навіть з фекаліями (12-15%).

У собак та котів після внутрішньом’язового введення добре абсорбується з місця ін’єкції та метаболізується до активного метаболіту десфуроїлцефтіофура. Його максимальна концентрація не менше 0,5 мкг/мл досягається через 30 годин після введення препарату і зберігається на терапевтичному рівні не менше 72 годин. Цефтіофур виводиться з організму в основному із сечею та меншою мірою з калом.

ЗАСТОСУВАННЯ

ВЕЛИКИЙ РОГАТИЙ СКОТ: лікування тварин, хворих на гострий післяпологовий метрит, некробактеріоз, а також при захворюваннях органів дихання, викликаних мікроорганізмами, чутливими до цефтіофуру.

СВІННЯ: лікування тварин, хворих на гострий метрит, а також при захворюваннях органів дихання, викликаних мікроорганізмами, чутливими до цефтіофуру.

СОБАКИ ТА КОТИ: лікування тварин при захворюваннях сечостатевої системи (ендометрит) та шкіри (піодермія), спричинених мікроорганізмами, чутливими до цефтіофуру.

Використання препарату має ґрунтуватися на дослідженні чутливості мікроорганізмів до цефтіофуру та з урахуванням місцевих рекомендацій.

ДОЗУВАННЯ

ВЕЛИКА РОГАТА ХУДОБА:

– при лікуванні респіраторних захворювань внутрішньом’язово у дозі 1 мл препарату на 50 кг маси тіла (еквівалентно 1 мг цефтіофура на 1 кг маси тіла) 1 раз на добу протягом 3-5 діб;

– при лікуванні гострого некробактеріозу внутрішньом’язово в дозі 1 мл препарату на 50 кг маси тіла (еквівалентно 1 мг цефтіофура на 1 кг маси тіла) 1 раз на добу протягом 3 діб;

– при лікуванні гострого післяпологового метриту (через 10 діб після отелення) – підшкірно у дозі 1 мл препарату на 50 кг маси тіла (еквівалентно 1 мг цефтіофура на 1 кг маси тіла) 1 раз на добу протягом 5 діб.

Свинячі: внутрішньом’язово в дозі 1 мл препарату на 16 кг маси тіла (еквівалентно 3,1 мг цефтіофура на 1 кг маси тіла) 1 раз на добу протягом 3 діб.

Собаки, коти: внутрішньом’язово в дозі 1,0 мл препарату на 10 кг маси тіла (еквівалентно 5 мг цефтіофура на 1 кг маси тіла) 1 раз на добу протягом 5-10 днів.

Ін’єкції необхідно робити щоразу на іншій ділянці тіла тварини.

Перед застосуванням флакон із препаратом необхідно ретельно струсити.

Максимальна рекомендована доза при одноразовому введенні для великої рогатої худоби – 10 мл препарату; для свиней та собак – 5 мл, для котів та собак дрібних порід – 1 мл.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Не застосовувати тваринам з підвищеною чутливістю до цефалоспоринів або бета-лактамних антибіотиків або до складових препарату, а також у разі відомої резистентності збудника до діючої речовини препарату.

Не застосовувати одночасно з тетрациклінами, макролідами, хлорамфеніколом та лінкозамідами.

Не застосовувати як профілактичний засіб у випадках затримки відділення плаценти.

Не використовувати тваринам із порушеннями функції нирок.

Не використовувати внутрішньовенно.

ПОБІЧНІ ДІЇ

У місцях введення препарату можлива болючість, а також тимчасова припухлість.

В окремих випадках можливі алергічні явища, які швидко проходять після припинення застосування препарату. Інтоксикація через передозування є малоймовірною. У разі виникнення алергічних реакцій доцільно вводити кортикостероїди та адреналін тваринам.

ВИКОРИСТАННЯ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ, ЛАКТАЦІЇ

Безпека застосування цефтіофура під час вагітності та лактації у цільових видів тварин не визначалася. Слід використовувати виключно після оцінки користі/ризику відповідальним лікарем ветеринарної медицини.

ПЕРІОД ВИВЕДЕННЯ (КАРЕНЦІЇ)

Забій тварин на м’ясо дозволяють через 8 діб (велика рогата худоба) та 5 діб (свині) після останнього застосування препарату.

Вживання молока дозволяється без обмежень.

Отримане до зазначеного терміну м’ясо утилізують або згодовують непродуктивним тваринам, залежно від виведення лікаря ветеринарної медицини.

ФОРМА ВИПУСКУ

Флакони з темного скла або полімерних матеріалів закриті гумовими пробками під алюмінієву обкатку по 10, 50, 100, 250, 500 мл.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

3 роки.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Темне, недоступне для дітей місце при температурі від 5 до 25°С.

Після першого відбору з флакона – 28 діб при зберіганні його у темному місці за температури від 5° до 25°С.

Бренд

Запитання та відповіді

Наразі запитань немає

Задати питання

На ваше запитання відповість представник магазину або інші покупці.

Дякуємо за запитання!

Ваше запитання отримано, і ми відповімо на нього найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте одне і те ж питання повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашого запитання. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Add an answer

Дякуємо за відповідь на запитання!

Ввідповідь отримана і буде опублікована найближчим часом. Будь ласка, не надсилайте ту саму відповідь повторно.

Error

Warning

Виникла помилка при збереженні вашої відповіді. Будь ласка, повідомте про це адміністратору сайту. Додаткова інформація:

Доставка по Україні


По Україні доставка товарів здійснюється Новою Поштою.
Замовлення, узгодженні з менеджером до 10:00, відвантажуються у той же день (для оплачених або узгоджених замовлень (наложений платіж)). Замовлення, оплачені або узгоджені пізніше цього часу, відвантажуються на наступний робочий день
Відправка тільки у будні дні.

Поштомати/відділення: безкоштовно від 800 грн.
Адресна доставка кур'єрами Нової пошти: від 2000 грн безкоштовно.




Самовивіз

м. Київ, вул. Стрийська 4
Дивитися на мапі

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця: з 9:00 до 18:00
Субота - Неділя: вихідний
Тел.: +380937545063

  • Відправка замовлених товарів зі складу до пункту самовивозу здійснюється з понеділка по п'ятницю,
  • Замовлення, узгодженні з менеджером до 10:00, доставляються у той же день.
  • У вихідні відправка замовлених товарів зі складу до пункту самовивозу не здійснюється.
  • Зверніть увагу, що Ваше замовлення зберігається в офісі протягом 3-х днів
  • Оплатити можна на сайті, або у точці самовивозу картою чи готівкою.
Оформлення самовивозу: необхідно в замовленні, при його оформленні, вказати "Самовивіз". При отриманні замовлення у пункті самовивозу необхідно повідомити співробітнику номер Вашого замовлення.

Самовивіз можливий тільки після отримання SMS-повідомлення про готовність замовлення до видачі.


Оплата:

  • Безготівковий розрахунок: оплата товару на розрахунковий рахунок або онлайн за допомогою  платіжної системи. Доставка товару можлива тільки після отримання оплати.
  • Післяплата (накладенний платіж) за рахунок покупця.
  • Замовлення до 300 грн відправляються лише по 100% предоплаті.
Покупець зобов'язаний перевірити цілісність і комплектацію товару безпосередньо при отриманні. Всі замовлення застраховані на їх повну вартість. Ми завжди пакуємо замовлення дуже ретельно і вкладаємо всередину тільки якісний і цілий товар.  Але в процесі транспортування іноді вантаж пошкоджується.  
При вияві пошкоджень - складіть акт на Новій Пошті та повідомте нас через електрону адресу або контактний телефон. При вияві недостачі якогось товару - сфотографуйте вміст пакунку на Новій Пошті та повідомте нас. Якщо ви отримали товар неналежної якості або товар не відповідає замовленню - відмовтесь від отримання посилки.
Якщо замовлення отримане без огляду на Новій Пошті, а недоліки виявлені згодом - відправник не несе відповідальності за це замовлення.

При отриманні товару:
  1. Оглянути цілісність посилки.
  2. Звірити кількість місць в ТТН з фактично отриманим.
  3. Перевірити цілісність упаковки (звертайте увагу на розриви, вм'ятини, вдавлення).
  4. Відкрити упаковку, звірити вміст з фіскальним чеком (у електронному вигляді надсилаємо у Viber  або в SMS) і оглянути на наявність пошкоджень.
 Магазин гарантує оригінальність товару та запас терміну придатності від чотирьох місяців. Якщо товари мають менший термін придатності, про це попередить менеджер.

Відгуки

There are no reviews yet

Написати відгук
Цефтифур-50, 100 мл Цефтифур-50, 100 мл
Оцінка*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Розкажіть нам про все
Потрібно написати коментар
Ваше ім'я
Вкажіть ім'я
Додати фотографії/відео
Візок
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт
Товари для улюбленців
Слідкуйте за:

Цефтифур-50, 100 мл

593 грн Активувати знижку

В наявності

прийом онлайн-замовлень 24/7, відправка пн-пт з 10:00 до 19:00