Бренд:

Влажный корм PURINA ONE Mini/Small Weight Control/Sterilised для взрослых собак мелких пород для контроля веса кусочки в подливке с индейкой, морковью и горохом 100 г

грн

Відправимо у Понедельник, 23 сентября
Нова Пошта (відділення, поштомат)
від 59 грн (при сумі 800 грн – Безкоштовно)
Кур’єром по Україні
від 120 грн (від 2000 грн – Безкоштовно)

Оплата: Оплачуйте під час отримання товару, картою онлайн, ApplePay, GooglePay, на розрахунковий рахунок.

Повернення: Не задоволені товаром? Повертайте впродовж 30 днів

Артикул: NSTL7613036473514 Категория:

PURINA ONE® MINI/SMALL (МІНІ/СМОЛЛ). З індичкою, морквою та горохом у підливці. Консервований порційний повнораціонний корм для контролю ваги/стерилізованих дорослих собак маленьких порід вагою до 10 кілограм.
У собак малих порід швидший обмін речовин та індивідуальні потреби, тому їм необхідний корм, створений з урахуванням їх особливостей. Розроблений експертами PURINA, корм PURINA ONE®MINI/SMALL (МІНІ/СМОЛЛ) – це високоякісне харчування з м’якими шматочками і овочами в підливі, спеціально адаптоване до потреб собак малих порід. Корм з більш низьким вмістом жирів для підтримки оптимальної ваги. З кормом PURINA ONE®MINI/SMALL (МІНІ/СМОЛЛ) з індичкою, морквою та горохом для контролю ваги/стерилізованих дорослих собак малих порід, ваш улюбленець зможе насолоджуватися смачним кормом щодня.

• Струнка статура завдяки зниженню рівня жиру*
* Корм містить на 15% менше жиру у порівнянні з кормом PURINA ONE® Mini/Small для дорослих собак маленьких порід вагою до 10 кілограм
• Легко засвоюється
• Маленькі ніжні шматочки для маленьких ротиків
• Без додавання штучних барвників та консервантів

Склад: м`ясо та субпродукти тваринного походження (з яких 4% індички), екстракти рослинного протеїну, риба та продукти переробки риби, продукти переробки овочів, овочі (0.8% дегідратованої моркви, що еквівалентно 7.2% моркви, 0.8% дегідратованого гороху, що еквівалентно 7.2% гороху), мінеральні речовини, цукри, рослинна олія.

МО/кг (IU/kg): вітамін D3: 190;
мг/кг (mg/kg): таурин: 620; сульфат заліза: (Fe: 16); йодат кальцію: (I: 0.5); сульфат міді: (Cu: 1.3); сульфат марганцю: (Mn: 2.3); сульфат цинку: (Zn: 24).

Поживні речовини:
волога: 79.7%,
сирий протеїн: 11.3%,
сирий жир: 2.8%,
сира зола: 1.7%,
сира клітковина: 1.3%.

Див. таблицю на упаковці: 1й стовпчик “Вага тварини (kg/кг)”, 2й та 3й стовпчики “Добова норма годування вологим кормом при підтримці ваги та втраті ваги тварини відповідно (пакетики)”. Рекомендовано розділити добову норму на два або більше прийомів їжі.
Ці норми носять рекомендований характер. Регулюйте кількість корму в залежності від рівня активності Вашого собаки, його фізичного стану та індивідуальних потреб. Свіжа чиста питна вода повинна бути доступною тварині у будь-який час. Для підтримки Вашого улюбленця у здоровому стані регулярно звертайтеся за консультацією до ветеринарних лікарів.

Зберігати у сухому прохолодному місці. Дату “Вжити до кінця”, реєстраційний номер фабрики та номер партії: дивіться на упаковці.

Iмпортер/підприємство, що приймає претензії та запитання споживачів: ТОВ «Нестле Україна», 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, б. 139.

Вес 0.1 кг
Бренд

Вкус

Возраст

Для взрослых собак

Порода

Миниатюрная, Малая

Потребности

Избыточный вес / ожирение, Кастрированные и стерелизованные

Вид фасовки

Вопросы и ответы

Вопросов пока нет

Задать вопрос

На Ваш вопрос ответит представитель магазина или другие покупатели.

Спасибо за вопрос!

Ваш вопрос получен и скоро будет дан ответ. Пожалуйста, не задавайте тот же вопрос снова.

Ошибка

Warning

При сохранении вашего вопроса произошла ошибка. Пожалуйста, сообщите об этом администратору сайта. Дополнительная информация:

Добавить ответ

Спасибо за ответ!

Ваш ответ получен и скоро будет опубликован. Пожалуйста, не отправляйте тот же ответ снова.

Ошибка

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Отзывы

There are no reviews yet

Добавить отзыв
Влажный корм PURINA ONE Mini/Small Weight Control/Sterilised для взрослых собак мелких пород для контроля веса кусочки в подливке с индейкой, морковью и горохом 100 г Влажный корм PURINA ONE Mini/Small Weight Control/Sterilised для взрослых собак мелких пород для контроля веса кусочки в подливке с индейкой, морковью и горохом 100 г
Рейтинг*
0/5
* Rating is required
* Answer is required
* Answer is required
Ваш отзыв
* Review is required
Имя
* Name is required
Добавить фото или видео к вашему отзыву.
Корзина
Войти

Вы не зарегистрированы?

Создать аккаунт
Товары для питомцев
Подписывайтесь:

Влажный корм PURINA ONE Mini/Small Weight Control/Sterilised для взрослых собак мелких пород для контроля веса кусочки в подливке с индейкой, морковью и горохом 100 г